Android oyun indir, apk indir ve android uygulama indir konularında sorunsuz indirme linkleri ile anlatımlı resimli paylaşım yapan blog sitesi. Android apk indir,Android oyun indir,apk indir,android uygulama indir,2015,download,teklink Colonies vs Empire Nasıl Oynanır? « Apk indir | Android Oyun indir - Uygulama indir

15 Mart 2014 Cumartesi

Colonies vs Empire Nasıl Oynanır?

Colonies vs Empire

Bugün sizlere Colonies vs Empire Nasıl Oynanır? anlatacağım. Üst seviye donanıma sahip telefon ve tabletlerde oynanabilecek oyunlar arasına bir yenisi daha eklendi. Oyunu oynayabilmek için öncelikle cihazınızın aşağıdaki minimum sistem özelliklerine sahip olması gerekmektedir.

CPU: Dual core GPU: Tegra 3, Adreno 3xx, Mali 400MP or PowerVR 54x RAM: 1GB

Colonies vs Empire Nasıl Oynanır

Koloniler arası savaşı konu alan oyuna alışma süreci biraz zaman alsa da son derece keyif verici bir oyundur. Özellikle grafik ve ses kalitesi bakımından üst sınıf oyunlar içerisinde yer almaktadır. Bu sebepten dolayı da internet ortamında colonies vs empire nasıl oynanır sorusuyla sıklıkla karşılaşılmaktadır. Öncelikle oyuna başladıktan sonra kolonin geliştirilmesi çalışılmaktadır. Aksi taktirde düşmanlarınız tarafından kolaylıkla ortadan kaldırılırsınız. Oyundaki menülerin araştırılmasıyla zaman içerisinde oyun kontrollerine hakim olabilirsiniz.

Colonies vs empire adındaki bu oyun strateji kategorisinde yer aldığından dolayı mantıklı bir planlama ve düşmanlara göre strateji kurma son derece büyük bir önem taşımaktadır. Oyuna yeni başlayacak olan kişiler aşağıdaki linkten oyunu indirebilirler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kulfun.cve&hl=tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder