Android oyun indir, apk indir ve android uygulama indir konularında sorunsuz indirme linkleri ile anlatımlı resimli paylaşım yapan blog sitesi. Android apk indir,Android oyun indir,apk indir,android uygulama indir,2015,download,teklink Sygic Navigasyon Full Apk İndir 13.4.1 « Apk indir | Android Oyun indir - Uygulama indir

14 Mart 2014 Cuma

Sygic Navigasyon Full Apk İndir 13.4.1

Sygic Navigasyon Full İndir

Bugün sizlerle Sygic Navigasyon Full'ü yani Sygic Navigasyon Full İndir'in Sygic Navigasyon Full Apk 13.4.1 versiyonunu paylaşacağım. Sygic 13.4.1 güncellemesi ile 13.3.0'dan başlayıp 13.3.4'e kadar götürdüğü sürümünü bırakıp 13.4 sürümüne geçtiğini görüyoruz. Bu sürüm çıkalı 1-2 gün oldu, az önce yabancı bir forumda gezerken gözüme çarptı ve ben de hemen sizlerle paylaşmak istedim. Bu sefer çok fazla part yok isteyen 3 part indirerek bile işini halledebilecek ancak ek özellikleri de kullanmak istiyorum diyenlerin biraz daha uğraşması lazım. Yine de rahat olun dosyalar zippyshare'a yüklü olduğu için kafanız rahat olsun. İndirme limiti, bekleme süresi, hız düşmesi vs yok ;) Neyse lafı daha fazla uzatmayacağım görsellere, indirme linklerine ve kuruluma geçmek istiyorum.

Sygic Navigasyon Apk Görseller:
Sygic Navigasyon ApkSygic Navigasyon Full Apk

Sygic Navigasyon Full Apk İndir 13.4.1 Kurulum:

  • Sygic Root+Türkiye Haritası Part 1 ve Sygic Root+Türkiye Haritası Part 2'yi indirin, winrar tarzı bir programla iki partı birleştirip direk hafıza kartına atın.
  • Sygic Navigasyon Full Apk'yı indirin, winrar tarzı bir programla açın içinden çıkan apk dosyasını telefonunuza atın ve kurun.
  • Bu ilk iki aşamayı yaptığınız zaman navigasyon telefonunuza kuruldu isterseniz bundan sonraki söylediklerimi uygulamayabilirsiniz, yine de navigasyonunuz çalışır ancak daha çok performans almak ve daha iyi kullanmak için bundan sonraki yazdıklarımı uygulamanızı öneririm.
  • Sygic HUD'u kullanmak istiyorsanız Content.info Hud dosyasını indirin winrar tarzı bir programla açın, içinden çıkan dosyayı sygic/maps dizinin içine atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder