Android oyun indir, apk indir ve android uygulama indir konularında sorunsuz indirme linkleri ile anlatımlı resimli paylaşım yapan blog sitesi. Android apk indir,Android oyun indir,apk indir,android uygulama indir,2015,download,teklink Piranha Grande Özellikleri Fiyatı « Apk indir | Android Oyun indir - Uygulama indir

17 Mart 2014 Pazartesi

Piranha Grande Özellikleri Fiyatı

Piranha Grande Fiyatı

Bugün sizlerle Piranha Grande Özellikleri'ni ve Piranha Grande Fiyatı'nı paylaşacağım. Teknoloji sektöründe akıllı telefon pazarını yakından takip edenlerin çok daha iyi bileceği üzere geçtiğimiz dönem Piranha markası çıkardığı akıllı telefon modeliyle büyük bir satış başarısı elde etti. Başarıyı elde ettiği telefonun modelinin adı Pirahna Zen’dir. Bu modelden sonra takipçilerinin beklentilerini karşılayabilmek için çalışmalarına devam eden firma son olarak ise Piranah Grande çıkarıldı. Diğer modelden farklı olarak bu modelde 5.7’’ büyüklüğüne sahip daha büyük bir ekran bulunmaktadır.

Piranha Grande Özellikleri

Performans sağlamak amacıyla da Quadcore işlemci kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra telefonun kendisinde 16 gb hafıza bulunmaktadır. Kaliteli ve yüksek performanslı bir telefonu en ekonomik şekilde almak isteyen kişilere bu model tavsiye edilebilmektedir.

Piranha grande özellikleri arasında bulunan 1 gb ram dikkatlerden kaçmamaktadır. Piyasada bu özelliklere sahip akıllı telefonların 1000-2000 lira arasında olduğu bilinmektedir. Şirketin resmi sitesinde piranha grande fiyatı 699 lira olarak belirtilmiştir. Piyasadaki en ekonomik ve kaliteli telefonlar arasında yer alan model herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder