Android oyun indir, apk indir ve android uygulama indir konularında sorunsuz indirme linkleri ile anlatımlı resimli paylaşım yapan blog sitesi. Android apk indir,Android oyun indir,apk indir,android uygulama indir,2015,download,teklink Discovery Elite Ön Kamera Testi « Apk indir | Android Oyun indir - Uygulama indir

20 Mart 2014 Perşembe

Discovery Elite Ön Kamera Testi

Discovery Elite Ön Kamera Testi

Bugün sizlerle Discovery Elite Ön Kamera'sını görmeniz için Discovery Elite Ön Kamera Testi'ni paylaşacağım. Çıktığı ilk günden beri büyük bir ilgi gören Discovery Elite telefon modeli için yapılan testler devam ediyor. Son zamanlarda kullanıcıların isteği üzerine kullanıcılar tarafından telefonun ön kamerası test edilmektedir. Bilindiği üzere tüm telefonlarda genel olarak ön kameranın kalitesi daha düşük olmaktadır. Kişiler genellikle ön kamerayı görüntülü konuşmalar için kullandıklarından dolayı kalite konusu önem taşımamaktadır. Fakat Discovery bu modelinde en az arka kamera kadar ön kameraya da önem verildiği çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Videoda da ön kamerayla yapılan kayıtın kalitesi büyük bir beğeni toplamaktadır.

Araç içerisinde discovery elite ön kamerası test edilmiştir. Kamera kaydında araç dışındaki sesin neredeyse sıfıra indirildiği görülüyor. Bunun yanı sıra aracın hareketlerinden dolayı titreyen telefonun çekiminde büyük bozulmalar meydana gelmemektedir. Kısa süreli karelenme yaşansa da anında kayıt kendini toplamaktadır.

Discovery elite ön kamera testinin ayrıntılı videosunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Videoda ses kalitesine de dikkat etmenizi öneririz.

Discovery Elite Ön Kamera Testi:
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder